Wildlife Nature Cosmetics Quintenstein by Medex

Treatment Wildlife Nature Cosmetics

Pure luxe voor uw huid en uw psyche door de uitgesproken krachtige actieve werkstoffen en fijne geur van de aromatische oliën. De uitzonderlijke kwaliteit van deze organische lijn is een samenstelling met de kracht uit de natuur en de ‘hightech’ uit de meest recente ecologische en bio-cosmetische ontwikkelingen.

Fase 1     Huid ontvankelijk maken 

  1. Het reinigen van de huid met aromatische oliën en vitamines is een verrijking voor uw huid.
  2. Een enzymatische bio-peeling met de korrel van geklonterde diepzee-alg. Deze peeling heeft een ‘helend’ effect op uw huid.

 

Fase 2     Herstellen + voeden met ampullen

  1. Ampul neuropeptide
    De ampul met de allerhoogste concentratie aan plantaardige extracten is specifiek voedend op de zenuwuitlopers (neuronen) in de huid. De inwerking van de neuropeptiden gebeurt door middel van tapotements (massagegreep).
  2. Massage Exoliere Night Cream
    Met een ruime hoeveelheid van de rijke nachtcrème Exoliere puur natuur wordt de massage uitgevoerd. Deze crème draagt bij aan een optimaal verbeterde vochtbalans van uw huid.

 

Fase 3     Oogcontourbehandeling
Oogmasker met Avostem Eye Mask
De natuurlijke avocado-olie wordt gemixt met een ampul met meriteem (stamcellen) en oligopeptiden (aminozuren) die zorgen voor een explosief krachtig masker.

 

Fase 4      Kuurbehandeling
Soepelheidherstellend met Gel de Calendula.
De natuurlijke mirre-, eiken- en calendula-extracten zijn gecombineerd met oligopeptiden (aminozuren) die maken dat deze gelee een krachtige en mooie ‘speciaalgelee’ is om uw huid extra te voeden.

 

Fase 5     Masker Masque Myrrha
De natuurlijke mirre wordt al in het Oude Testament beschreven om haar kracht. Door de moderne techniek van extraheren en conserveren is Masque Myrrha het meest luxe masker uit de hele lijn.

 

Fase 6     Massage
Nieuwe impuls met Aqua Rosa
Dit heerlijke, haast decadente product (voor een liter rozenolie is 3000 kg rozenblaadjes nodig) is zeer speciaal en zorgt voor het oppeppen van uw huid. Uw masker wordt gedurende 15 minuten ingemasseerd met een ruime hoeveelheid Aqua Rosa.

 

Fase 7     Afsluiten
Lotion Fragillis
De lotion herstelt de natuurlijke pH waarde van de huid.

 

Fase 8     Beschermen
Dagcrème  Cypresse, Equendio of Osmolair
Deze volle zachte crème is heerlijk voedend, herstellend en anti-ageing door de natuurlijke werkstoffen welke zorgen voor het aanvullen van de vochtreserves in de huid en tevens zorgen voor herstructurering en verbetering van het microreliëf van de huid.  De crème bevat een natuurlijk UV-filter.

Prijs per behandeling € 89,95