Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren.
De behandeling verhoogt de doorbloeding, de stofwisseling en afvoer van afvalstoffen.
Er wordt invloed uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken wordt de huid aangezet tot vernieuwing en versteviging van het weefsel.

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Ook hebben de cellen in bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings -en afvalstoffen.

Behandeling in kuurvorm

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien.
De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld – meestal zes tot twaalf behandelingen. Een kuur bestaat uit een keer per week een bindweefselmassage. Gedurende zes weken. Wanneer nodig kan de bindweefselmassage worden uitgebreid naar twaalf behandelingen.

Prijs per behandeling € 75,95