Hyaluron behandeling (i.c.m. ultrasoon)

Hyaluron behandeling
(i.c.m. ultrasoon)

Een vliesmasker dat doordrenkt is met hyaluronzuur, collageen en aloë vera met een extreem sterk liftende en vochtherstellende werking. Dit luxe masker bevat de meest krachtige natuurlijke werkstoffen voor de huid. 

Hyaluronzuur:
Het hyaluronzuur is zelf een bestanddeel van het bindweefsel in de huid. Dit complexe molecuul zorgt voor een optimale vochtbalans vanwege de sterke hydraterende eigenschappen. 

Hyaluronzuur is een voor de mens een lichaamseigen stof (polymeer) dat o.a. in de huid veel voorkomt als een van de zgn. “glucosaminoglycanen” ook wel genoemd de “mucopolysacchariden”, ofwel de grondsubstantie van het bindweefsel.

In het bindweefsel speelt het grote waterbindend vermogen van Hyaluronzuur een grote rol, waardoor o.a. de viscositeit ervan wordt bepaald. 

Ultrasoon

De effectiviteit van ‘ultrasoon’ is dat de inwerkingsmogelijkheid van moleculen in de huid wordt verhoogd omdat er onder invloed van de ultrasone geluidsgolven kleine luchtblaasjes in de lipide structuren van de huid ontstaan. Deze kleine luchtblaasjes dienen tijdelijk als depot van werkstoffen van waaruit die uiteindelijk dieper in de huid kunnen worden opgenomen.

Wat zijn de resultaten:

  • verbeterde doorbloeding en stofwisseling;
  • aanmaak fibroblasten die aanzetten tot productie collagene, elastine en reticulaire vezels;
  • werkstoffen worden diep in de huid gebracht waardoor rimpelvorming wordt bestreden;
  • verbetert de kleur en de beschadigde huid.
 

Door middel van ultrasone geluidsgolven ontstaan er kleine luchtblaasjes in de lipide structuren van de opperhuid en onderhuid. Deze kleine luchtblaasjes dienen als tijdelijk depot van werkstoffen van waaruit die werkstoffen uiteindelijk dieper in de huid worden opgenomen. Ultrasoon is uitstekend in te zetten als er behoefte is aan iets extra’ s. 

Prijs per behandeling € 92,95