Spring give her a glowing skin

Spring give her a glowing skin

Spring give her a glowing skin! 
Direct liftend en verstevigd effect

Exclusieve lente-aanbieding van € 89,95!
(Normaal € 104,95).

Deze luxe en weldadige behandeling helpt bij het tegengaan van huidverslapping en het herstellen van de elasticiteit. Een unieke combinatie van geavanceerde technologie van de hoogwaardige pure werkstoffen en verstevigende massagerituelen. De combinatie van bindweefselmassage en lymfedrainage zorgen voor ontgifting, versteviging en een liftend effect. Ook de mesotherapie zorgt voor een verbluffend resultaat.
Het vult de huid op van binnenuit en zorgt ervoor dat lijntjes en rimpels vervagen.

Fase 1.
Compresse met optimaal magnesiumgehalte om de huid te ontspannen en te voeden gevolgd door reiniging van de huid.
Magnesium is een zeer belangrijk mineraal voor het menselijk metabolisme die betrokken is bij het huidvernieuwingsproces en herstel van de huid. Magnesium helpt bij het onschadelijk maken van vrije radicalen in de huid en helpt bij allerlei huidproblemen, zoals jeuk, rode huid, droge huid, onreine huid. Denk hierbij ook aan naar eczeem en rosacea neigende huid

Fase 2.
Diepreinigende Luxe Kaviaarpeeling
Dit extract van luxe steurkaviaar is rijk aan essentiële aminozuren, vetzuren, bijzondere oligopeptides en sporenelementen.
De algen in deze peeling zijn onder andere rijk aan slijmstoffen, plantenzuren, zouten (zgn. alginaten) mineralen, lipiden, oligo-elementen waaronder Calcium, Magnesium, Jodium en Zink. Door deze samenstelling zorgen zij voor een onder andere vochtregulatie en een verbetering van de barrièrefunctie.

Fase 3.
Serum Vitamine C
Het anti-verouderingsproces wordt bereikt door de combinatie van 4x gestabiliseerde Vitamine C met natuurlijke Vitamine E. Zo wordt een van nature actief anti-oxidatief koppel gevormd, dat in staat is ongewenste (per)oxidatie (oorzaak van celveroudering) van huidlipiden door UV-straling te verhinderen,waardoor de huid beschermd wordt tegen celschade door UV-stress, van zowel UV-B als UV-A straling.

Fase 4.
Oogcontourbehandeling met Actiprotin
Een complex van natuurlijke substanties, die de gevolgen van het verouderen van de huid tegengaan. Het reduceert wallen onder de ogen op krachtige wijze en vermindert significant donkere kringen onder de ogen, door het verbeteren van de elasticiteit van de huid, door het verhinderen van het cross-linken van huidcollageen en het verzorgen van een anti-oedemaal effect. Snelle resultaten, al na twee weken, met een optimaal resultaat na vier weken (in-vivo en in-vitro testen!).

Fase 5.
Insluizen werkstoffen door middel van Mesotherapie.
Mesotherapie-zonder-naalden is een pijnloze nieuwe, innovatieve technologie waarmee de actieve natuurlijke werkstoffen rechtstreeks in de cellen worden gebracht.

Fase 6.
Masque Myrrha
De werkstoffen Mirre en Quercus-Meristeem in dit masker hebben een herstellend en versterkend effect op de huid. Daarnaast is het een antiseptisch en anti-oxidatief. Ylang Ylang en Geranium zorgen voor een herstel in evenwicht op de talgproductie.

Fase 7.
Bindweefselmassage en lymfedrainage.
Uw huid doet een rondje sportschool!
De doorbloeding van de huid verbetert en vocht wordt afgevoerd. Lijntjes worden minder zichtbaar en uw huid oogt voller.

Fase 8.
Afsluiten met:

Serum Essence de Beaute
Biedt optimale hydratatie en huidverjonging door de pH-balans van de huid te herstellen en essentiële voeding te geven, o.a. door natuurlijke ingrediënten zoals Hyaluronzuur, Vitamine B5 en het essentiële element Magnesium. Bevat tevens het anti-ageing oligo-peptide “Acetyl Tetrapeptide-5” dat zorgt voor het behoud van de huidelasticiteit.

Crème Riche de l’Océan is een 24-uurscrème
Algen en zeewieren hebben als geen ander te kampen met een enorme blootstelling aan uv-straling, wanneer de zon schijnt op de open oceanen. De beschermingsmechanismen van deze zeeorganismen zijn derhalve zéér geavanceerd. Het Medex-Laboratorium heeft uit de oceanen een anti-oxidatief trio samengesteld, o.a. op basis van algenstamcelextracten. Door dit te combineren met een Ecocert-emulgator en natuurlijke pro-vitamine A, die beide helpen de huidbarrière te herstellen van door uv-straling beschadigde huid, is een zeer krachtig anti-ageing product gerealiseerd.

 

Exclusief voor u bedraagt de prijs van deze behandeling voor de periode van 25 maart 2019 tot en met 30 april 2019 slechts € 89,95 (Normale prijs € 104,95).
Bij het boeken van deze exclusieve behandeling ontvangt u 10% korting bij aankoop op een van onderstaande producten: 
> Essence de Beaute, een hydraterend serum voor optimale hydratatie en huidverjonging.
> Creme Riche de l’Ocean, een 24-uurscreme met anti-oxidatieve algen- en zeewierextracten. Een zeer krachtig anti-ageing product voor maximaal herstel en bescherming.