Spring give her a new skin

Spring give her a new skin

Wilt u ook een stralende huid?
Lees hieronder hoe u direct dit prachtige resultaat bereikt!

Luxe VITAMINE-behandeling al mogelijk vanaf € 69,95!

In de behandeling wordt er gebruik gemaakt van de hoogste concentraties vitamines. Hogere concentraties dan deze zijn niet mogelijk. Het optimale evenwicht tussen veiligheid en maximale activiteit en concentratie is vastgesteld in het research-lab van Medex.

Pro Vitamine A: verminderd rimpelvorming en ruwheid. Verhoogt de elasticiteit van de huid en vermindert hyperpigmentatie.

Vitamine B3=Niacinamide: vermindert hyperpigmentatie, rode vlekken, vaalheid en fijne rimpels en verbetert elasticiteit van de huid. Is een krachtig vochtinbrengend concentraat. Daarnaast verkleint het grove poriën

Vitamine B5=Panthenol: heeft een vochtinbrengend vermogen waardoor de huidcellen iets opzwellen en fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. De huid zachter aanvoelt en elastischer wordt. Is een goede vochtinbrenger.

Vitamine C: 30% gestabiliseerd. Werkt het beste in combinatie met andere antioxidanten als E. en F. Zorgt voor aanmaak collageen en heeft positieve invloed op hyperpigmentatie. Maakt huid steviger en egaler.

Vitamine E: is een sterke antioxidant die beschermd tegen schade door vrije radicalen. Heeft een positief effect op de micro-bloedcirculatie. Een aangetaste huid herstelt door het stimulerend effect van vitamine E op het natuurlijk herstelmechanisme.

Vitamine F: is een essentiële vetzuur en onontbeerlijk voor de goede samenstelling en productie van huideigen talg. Heeft een talg regulerende werking die een onzuivere en schilferige huid voorkomt en verbetert.

 

Online een afspraak maken? Via mijn website boekt u online een afspraak in mijn agenda.
Geopend op werkdagen vanaf 13.30 uur tot 21.30 uur.
Zaterdags vanaf 09.30 tot 21.30 uur.

Spaarsysteem voor klanten.
Vriendinnenkorting.
Verjaardagsbon.