Thread Lifting Ampoules

Revolutionair Thread Lifting Ampoules
Bye Bye lijntjes! Dat wilt u toch ook?

Collageen
Medical Grade, nano Chitosan draadjes

Collageendraadjes zijn momenteel een echte trend. Hoe komt dit? Heel eenvoudig, namelijk: er wordt een draadje in het lijntje gelegd en deze wordt opgelost met een peptidevloeistof. Het resultaat is dat het lijntje wordt opgevuld. Een heel mooi resultaat en zeker bij herhaling duurzaam.
In een enkel geval worden deze sneller afgestoten omdat het grote (eiwit)moleculen zijn.

Chitosan

Chitosan is hét alternatief voor collageen. Chitosan is een derivaat van chitine, een van de meest voorkomende biopolymeren op aarde en heeft, net als collageen, ook een zeer goede binding met de huid. Vanwege de sterk antibacteriële, ontstekingsremmende en wond genezende (dus: collageen stimulerende!) eigenschappen speelt chitosan al jaren een belangrijke rol in de medische wereld; zo wordt er onder andere wondgaas van gemaakt. Vanuit de medische wereld is het vervolgens overgewaaid naar de skin care industrie. Voor de dierenliefhebbers onder ons: chitosan wordt gewonnen uit de schaal van garnalen en krabben en is dus niet vegan, maar dat is collageen natuurlijk ook niet. Daarentegen: het is afkomstig van restafval, er worden dus geen dieren voor gekweekt of geslachtofferd; de beestjes gooien hun schalen immers om de zoveel tijd uit zichzelf af (ook bij schaal-/schelpdieren heet dit letterlijk ‘vervellen’). En voor wie een schaal-/schelpdierenallergie heeft: geen nood, Esthemax werkt uitsluitend met gepatenteerd medical grade chitosan omdat dit veilig is voor gebruik bij zo’n allergie.

Even voorstellen: Chitossil® Thread Lifting Ampoules

Esthemax heeft het wonderstofje chitosan verwerkt en gepatenteerd in een unieke, resultaatgericht product: de Chitossil® Thread Lifting Ampoules! Medical grade chitosan draadjes (ze zien eruit als engelenhaar) worden gemixt met een activator op basis van peptiden (o.a. Argireline, dat bekent staat als ‘needle-free Botox) en melkzuur. De activator zorgt ervoor dat de chitosan draadjes oplossen en opneembaar zijn door de huid. De draadjes zijn, net als bij medische toepassingen, door nanotechnologie ultradun gemaakt, wat zorgt voor transport en opneembaarheid tot diep in de huid.

Onderhuids netwerk

Daar aangekomen leggen de chitossan draadjes een onderhuids netwerkje aan dat, net als injectable skinboosters, op meerdere manieren zorgt voor collageen aanmaak én een sterk hydraterend en vochtbindend (dus ‘plumping’) effect. Want chitosan voorziet de huidcellen niet alleen van eiwitten die nodig zijn voor wondgenezing (dus collageen aanmaak), het zorgt ook voor toename van de huideigen hyaluronzuur aanmaak én stimulatie van de fibroblasten. Vervolgens zorgt dit weer voor collageen en hyaluronzuur productie. Maar er is meer… Chitosan zorgt ook voor vermindering van pigmentvlekken, grove poriën, acne en helpt een gevoelige huid en verstoorde huidbarrière te herstellen.

Voor wie denkt dat het te mooi klinkt om waar te zijn: dit alles is wetenschappelijk onderbouwd én bewezen.

Prijs per behandeling € 129,95