Ultieme luxe beauty treatment voor de feestdagen

Ultieme luxe beauty treatment voor de feestdagen

Ultieme luxe beauty treatment voor de feestdagen.

Give your skin a perfect glow!

Optimale hydratatie met een langdurig effect!
Normale prijs € 125,00 nu € 99,95.
Aanbieding geldig vanaf 25 november 2019 tot en met 24 december 2019

Niets overtreft het heerlijke gevoel van een luxe beauty-treatment door verrijkende optimale hydratatie
van uw huid.

De koude en gure seizoenen vereisen dat we onze schoonheidsroutine verrijken met hydraterende behandelingen en producten.
Een optimale hydratatie van de huid zorgt voor veel betere anti-ageing resultaten en een prachtige glow van uw huid.

Speciaal voor de feestdagen hebben we onderstaande luxe beauty treatment voor u samengesteld:

Fase 1.
Oppervlaktereining
Lait Hydermios bevat verzachtende olie en andere natuurlijke ingrediënten, waaronder kamille, dat werkt als een tonicum.

Fase 2.
Dieptereiniging
De Deep Clean bevat diverse natuurlijke componenten, waaronder het milde kamille-extract én een zuivere zee-alg, die de huid een fluweelzacht gevoel geven.

Fase 3.
Kruidenpeeling met fruitzuur 10%, Ph 3.8 gemengd met Herbs Repair Therapy
a-HYCID Gel 10% pH 3.8 bevat in de natuur voorkomende fruitzuren, die het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid ondersteunen.
Stimuleert het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid.

Fase 4.
Doorbloedingsmasker met Mask Ranimee
Een sterk vitaliserend masker dat de doorbloeding van de huid sterk bevordert. De werkstoffen die in de behandeling gebruikt worden profiteren optimaal van een verhoogde doorbloeding, want het warmte-effect zorgt dat de penetratie in de huid met een veelvoud verhoogd wordt.

Fase 5.
Reflectorische bindweefselmassage
Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding, de stofwisseling en afvoer van afvalstoffen.
Er wordt invloed uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken wordt de huid aangezet tot vernieuwing en versteviging van het weefsel.
Meer hierover leest u op onze pagine huidverbeterende behandelingen onder bindweefselmassage.

Fase 6.
Acti-Mask Hyaluron welke wordt ingesluisd met ultrasoon.

Actie-Mask:
Een vliesmasker dat doordrenkt is met hyaluronzuur, collageen en aloë vera met een extreem sterk liftende en vochtherstellende werking. Dit luxe masker bevat de meest krachtige natuurlijke werkstoffen voor de huid.

Ultrasoon:
De effectiviteit van ‘ultrasoon’ is dat de inwerkingsmogelijkheid van moleculen in de huid wordt verhoogd omdat er onder invloed van de ultrasone geluidsgolven kleine luchtblaasjes in de lipide structuren van de huid ontstaan. Deze kleine luchtblaasjes dienen tijdelijk als depot van werkstoffen van waaruit die uiteindelijk dieper in de huid kunnen worden opgenomen.

Meer hierover leest u op onze pagine huidverbeterende behandelingen onder Ultrasoon.

Fase 7.
Transparant Collageen Mask wordt ingemasseerd.
Dit actieve masker bevat hyaluronzuur en lactaten, die zorgen voor een mooie gladde en strakke huid.

Fase 8.
Serum Essence de Beaute
ESSENCE DE BEAUTÉ biedt optimale hydratatie en huidverjonging door de pH-balans van de huid te herstellen en essentiële voeding te geven, o.a. door natuurlijke ingrediënten zoals Hyaluronzuur, Vitamine B5 en het essentiële element Magnesium. Bevat tevens het anti-ageing oligo-peptide “Acetyl Tetrapeptide-5” dat zorgt voor het behoud van de huidelasticiteit.

Fase 9.
Actiprotin
Actiprotin is een vloeistofachtige gel en wordt gekarakteriseerd door een complex van natuurlijke substanties, die de gevolgen van het verouderen van de huid tegengaan. Actiprotin bevat o.a. centella asiatica, een plantextract dat de structuur van de huid verbetert, quercus-meristeem extract, daucus carota sativa (een natuurlijke bron van retinol!) en vitamine E.

Fase 10.
Toscane Thermo Masque met ontspannende nek- en decollete massage
Vanwege speciale mineralen zorgt het masker door zijn warmteontwikkeling en perfecte afsluiting voor ideale omstandigheden om onder het TOSCANA THERMO MASQUE aangebrachte werkstoffen optimaal te laten inwerken. Uw huid krijgt door deze combinatie een `stoot` van noodzakelijke voedingsstoffen.