Zomerherstelbehandeling

Zomerherstelbehandeling

Zomerherstelbehandeling: Esthetica huidcocktail, dé ultieme boost voor uw huid!

DOFFE HUID, DROOGTELIJNTJES, PUKKELTJES?
Laat uw huid weer stralen met onze behandeling, afgestemd op uw huid en haar behoeftes!
Tijdens de vakantie verhoornt de huid door blootstelling aan zonlicht en houdt uw huid extra dode huidcellen vast. Deze verdikte laag dode cellen zorgt ervoor dat uw teint na terugkomst snel vaal en dof wordt. Uw huid voelt droog en trekkerig en soms ontstaan er (weer) makkelijk oneffenheden en pukkeltjes. Kortom, uw huid is uit balans en heeft een goede SKINBOOSTER nodig!

AANBIEDING ZOMERHERSTELBEHANDELING
PRIJS € 89,95,-* (normaal € 107,95)
(*Geldig in de periode 9 september tot en met 19 oktober 2019 )

GUN UW HUID DEZE VITALITEITSBEHANDELING
De sterk geconcentreerde werkstoffen als het ‘ampoul Hyaluron’ en ‘serum Vitamine C’ zetten in combinatie met de reflectorische bindweefselmassage, de bio facelift en ultrasoon de diepere huidlagen nóg actiever aan tot herstel, vernieuwing en verjonging!

LANGDURIG EEN STRALENDE EN FRISSE HUID!
Direct na de behandeling ziet uw huid er fris, stralend en ontspannen uit, droogtelijntjes zijn zichtbaar vermindert. De aanmaak van hyaluron, collageen en elastine wordt gestimuleerd. Uw huid is weer krachtig en weerbaar en voelt zijdezacht. Doordat het herstel optimaal plaatsvindt en tekorten in de diepere huidlagen aangevuld worden, zullen de resultaten lang zichtbaar blijven.

WILT U VERDERE VERBETERING? DE KRACHT ZIT ‘M IN DE HERHALING…
Herhaalt u onze behandelingen, dan ‘stapelen’ de verbeteringen zich op in uw huid, iedere keer een stukje meer. Uiteindelijk is uw huid goed in balans en kijken we per behandeling waar uw huid behoefte aan heeft. Geen mooi marketing verhaal maar wetenschappelijk bewezen!

Hebt u vragen of wilt u een vrijblijvend huidadvies, toegespitst op uw behoeftes?
Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis intake of behandeling.